СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ

в России:

+7926 246 17 96

в Болгарии:

+ 359 885 63 00 72

БЕСПЛАТНЫЕ ТУРЫ

УСЛУГИ
Rent A Car

ОМЕГА МЕДЕН РУДНИК БУРГАС

ОМЕГА МЕДЕН РУДНИК, БУРГАС

НЕДВИЖИМОСТЬ В БОЛГАРИИ КВАРТИРЫ В НОВОСТРОЙКАХ В БУРГАСЕ АППАРТАМЕНТЫ ДЛЯ КРУГЛОГОДИЧНОГО ПРОЖИВАНИЯ БУРГАС БОЛГАРИЯ РЕЗИДЕНС ОМЕГА БУРГАС


Резиденция *ОМЕГА* се състои от 3 секции, всяка от които с отделен вход и асансьор, гарантиращи комфорта на живущите. С разгърата застроена площ от 4 700 кв.м. сградата има сутеренен, партерен, пет  жилищни и терасовиден етаж. На партерният етаж ще бъдат разположени 2 магазина, супермаркет, аптека, салон за красота, фитнес и коктейл бар. На жилищните етажи са обособени 70 двустайни и тристайни апартаменти.
Полукръглата форма на сградата и разположението на отделните секции оформя уютен вътрешен двор, който ще бъде красиво озеленен. Апартаментите в сградата са изключително разнообразни от една страна заради различни им изложения и от друга страна заради техните разпределения. Разработени са 9 типа апартаменти, различни както по площ – от компактни до просторни, така и по разпределение на помещенията.
Резиденция *ОМЕГА* ще има модерна визия - с фасада с  минерална мазилка в пастелни тонове, с висококачествена топлоизолация и дограма, осигуряващи висока енергийна ефективност и в съответствие с всички строителни норми и стандарти. Общите части на сградата ще бъдат стилно изпълнени с подови покрития от испански гранитогрес и като визия и качество ще бъдат над средните, което е традиция в обектите на компанията.
Традиционно при строителството ще бъдат използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша:
    Тухлена зидария   – Wienerberger, Австрия.
    Топлоизолация     – Weber, Австрия.
    Хидроизолация     – ICOPAL – Германия.
    Вътрешни гипсови мазилки – RÖfix, Австрия.
    Дограма –  петкамерна, с високо-енергийни стъкла, механизми за двустранно отваряне, немски обков.
АКТ 16!


ЧТОБЫ ПОЛУЧИТЬ БОЛЬШЕ ИНФОРМАЦИИ ОТНОСИТЕЛЬНО СВОБОДНЫХ  АППАРТАМЕНТОВ, ИХ КВАДРАТУРЫ И ЦЕНЫ, В ПРЕДЛАГАЕМЫХ НАМИ КОМПЛЕКСАХ, ПОЗВОНИТЕ НАМ ИЛИ сделайте ЗАПРОС ЗДЕСЬ

                                                     НАЧАЛО


Допълнителни файлове


ОМЕГА МЕДЕН РУДНИК, БУРГАС
ОМЕГА МЕДЕН РУДНИК, БУРГАС
ОМЕГА МЕДЕН РУДНИК, БУРГАС