СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ

в России:

+7926 246 17 96

в Болгарии:

+359 999 123 999

БЕСПЛАТНЫЕ ТУРЫ

УСЛУГИ
Rent A Car

РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС

РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС

НЕДВИЖИМОСТЬ В БОЛГАРИИ КВАРТИРЫ В НОВОСТРОЙКАХ В БУРГАСЕ АППАРТАМЕНТЫ ДЛЯ КРУГЛОГОДИЧНОГО ПРОЖИВАНИЯ БУРГАС БОЛГАРИЯ РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС


Новый жилой комплекс на побережье Чёрного моря. Комплекс Аллюр (Allure) расположен в городе Бургас, в жилом районе Лазур. Аллюр (Allure) расположен в хорошем месте в шаговой доступности к центральным улицам и Морского парка. Жилой комплекс состоит из двух зданий, к продаже предлагаются также парковочные места. Общая застроенная площадь комплекса 2 200 кв.м.

В традиционном строительстве будет использованы современные технологии и материалы высокого качества.

На продажу предлагаются апартаменты с двумя и с тремя спальнями, а также парковочные места и гаражи.

БГ

Резиденция *ALLURE* е разположена в най-атрактивната част на комплекс „Лазур“. Проектът е с изключително комуникативно местоположение - има бърз и лесен достъп, като в същото време е на тиха и спокойна улица на метри от Морската градина.


Сградата се състои от 2 жилищни блока, разположени в срещуположните краища на парцела, съответно - Блок 1 и Блок 2 към вътрешно-кварталната улица. Всяка от тях се състои от сутерен, партер, 4 жилищни и терасовиден етаж, и разполага с отделен вход и асансьор.
           Автомобилен достъп до сградите е възможен от двете страни към вътрешния двор и паркиране на открито, а от обслужващата вътрешно-квартална улица към подземния паркинг. Предвидена е и пешеходна връзка между сградите през вътрешния двор.
За осигуряване на необходимите места за паркиране са предвидени общо 24 паркоместа, разпределени в партерни гаражи и в двата блока, подземен гараж и наземно паркиране в двора.
Разгърната застроена площ на проекта е над 2 200 кв.м. В двата блока общо са проектирани 21 жилища: студио, двустайни и тристайни апартаменти.
На партера в Блок 1 е разположен офис с площ от 50 кв.м., който може да намери разнообразни приложения - магазин, салон за красота, лекарски или стоматологичен кабинет и др.Сградата е с разгърната застроена площ от над 1 000 кв.м. и се състои  от сутерен, партер, 4 жилищни и терасовиден етаж,  разполага с асансьор.
           Автомобилен достъп до сградата е възможен от двете страни към вътрешния двор и паркиране на открито, а от обслужващата вътрешно-квартална улица към подземния паркинг.
В сградата са разположени 10 бр. двустайни и тристайни жилища.
На партера са разположени 2 компактни офиса с площ от по 23 кв.м, даващи възможност за разнообразни приложения - магазин, салон за красота, лекарски или стоматологичен кабинет и др.


Архитектурата на резиденция *ALLURE* има характерната визия на сградите на нашата строителна компания – пастелни цветове на фасадата, частична каменна облицовка, френски прозорци, красиви парапети и други декоративни елементи.
Традиционно при строителството ще бъдат използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша:
-    Тухлена зидария   – Wienerberger, Австрия.
-    Топлоизолация     – Weber, Австрия.
-    Хидроизолация     – ICOPAL - Германия .
-    Вътрешни гипсови мазилки – ROFIX, Австрия.
-    Дограма –  петкамерна, с високо-енергийни стъкла, механизми за двустранно отваряне, немски обков.
Общите части на сградата ще бъдат луксозно завършени.
 

ЧТОБЫ ПОЛУЧИТЬ БОЛЬШЕ ИНФОРМАЦИИ ОТНОСИТЕЛЬНО СВОБОДНЫХ  АППАРТАМЕНТОВ, ИХ КВАДРАТУРЫ И ЦЕНЫ, В ПРЕДЛАГАЕМЫХ НАМИ КОМПЛЕКСАХ, ПОЗВОНИТЕ НАМ ИЛИ сделайте ЗАПРОС ЗДЕСЬ

                                                     НАЧАЛО    

 


Допълнителни файлове


РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС
РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС
РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС
РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС
РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС
РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС
РЕЗИДЕНЦИЯ АЛЮР ЛАЗУР БУРГАС